Nieuws

Start G-tennis bij Smashing

Tennisvereniging Smashing ’89 is op zoek naar leden voor het nieuw op te richten G-team. Smashing vond het tijd worden dat er ook in Best een tennismogelijkheid komt voor mensen met een verstandelijke beperking. Jong en (wat) ouder, jongen of meisje, man of vrouw, iedereen is welkom. Alles staat al klaar voor de nieuwe leden: banen, een trainster en enthousiaste begeleiders. Het eerste lid heeft zich al gemeld: Sander Frankhuizen, hier op de foto met Maud Nieraeth, één van de begeleidsters.

Op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur kunnen mensen met een beperking onder deskundige begeleiding van trainster Mandy Nolte en enkele vrijwilligers lekker tennissen. Het plezier in tennis en bewegen staat voorop, maar ook het onderling contact is belangrijk. Smashing wil dat ook deze leden volledig integreren in de vereniging en dus ook met de andere activiteiten volop meedoen. Elk jaar worden er in de regio verschillende toernooien georganiseerd voor G-tennissers en er is zelfs een landelijke Special Olympics. Activiteiten genoeg dus. Geïnteresseerden kunnen bellen naar Wim van Gennip, 06-53221862 of een mail sturen naar wimvgennip@ziggo.nl.

De banen van Smashing zijn helaas niet geschikt voor rolstoelen, dat is gewoon veel te zwaar omdat het kunstgras niet zo makkelijk rolt. Zelfs Esther Vergeer had er last van tijdens een demonstratiepartijtje vorige jaar rondom het 25-jarig jubileum van Smashing.

Zo ook het bericht in Groeiend Best

« Terug

» Nieuws archief