Nieuws

jeugdplan 2017

Informatie jeugd 2017. Het jeugdplan 2017 is vastgesteld.  Lees alle informatie over de inschrijvingen en de informatieavond.

klik hier voor het jeugdplan. Om hieraan deel te kunnen nemen dien je al "regelier" tennisles te krijgen via SimonTennis. Smashing '89 betaalt een gedeelte van een tweede les mee....Indien je mee wilt doen, vragen wij je in te schrijven voor 4 december!.

In het jeugdplan zit ook het inschrijfformulier voor de voorjaarscompetitie. Ook deze keer kun je zowel als team, of individueel inschrijven als je nog geen team hebt.

De inschrijving voor de competitie van Geel (11-17 jarigen) dienen we uiterlijk 5 december aan te leveren bij de knltb, dus ik wil jullie vragen uiterlijk 1 december in te schrijven!

Voor de competitie in Rood, Oranje en Groen is de uiterste inschrijfdatum 10 januari 2017. Als je mee wil doen, verzoeken wij je voor 1 januari in te schrijven.

Mocht je vragen hebben kun je op 1 december tussen 19:00-19:30 naar Smashing komen, dan zijn wij er om deze te beantwoorden. (graag aanmelden via JC@smashing89.nl)

Met sportieve groet,

Linda, Desiree, Marie-Josée en Adri

« Terug

» Nieuws archief