Nieuws

Besse Besse 2018

Van 13 tot 24 juni 2018 wordt de Besse Besse gehouden.

Een sportief gezelligheidstoernooi voor alle tennissende Bestenaren en georganiseerd door de twee Bestse verenigingen. De wedstrijden worden gespeeld op beide accommodaties. De halve finales worden bij LTVB en de finales bij Smashing gespeeld.

klik hier om in te schrijven

Van 13 tot en met 24 juni wordt de Besse Besse gehouden. Eén van de hoogtepunten van het tennisseizoen. Het is sportief gezelligheidstoernooi voor alle tennissende Bestenaren en georganiseerd door de Bestse verenigingen LTVB en Smashing. De finales zijn dit jaar bij Smashing. Tennissers die in Best woonachtig zijn en buiten Best lid zijn van een vereniging mogen ook mee doen.

Er wordt volgens actuele rating gespeeld, zodat de tegenstanders op gelijkwaardig niveau zijn als jijzelf. Het toernooi telt niet mee voor je rating, dus je kunt niets verliezen en gezellige combinaties maken. Er kan zowel voor dubbels als singles worden ingeschreven. Naast het volwassene toernooi is er ook een jeugdtoernooi. Hiervoor is een aparte inschrijving. Voor de oudere jeugd is er de mogelijkheid om aan het volwassen toernooi mee te doen. Dit moet wel in combinatie met een volwassenen zijn. Voor meer info hierover even een mailtje sturen naar de organisatie.

Inschrijven kan via toernooi.nl, een link naar de Besse Besse 2018 staat op de Smashing site. De inschrijving sluit op 3 juni, dus dat is al vrij snel!

« Terug

» Nieuws archief