Nieuws

NIEUWE MIXCOMPETITIE

Een nieuw idee is geboren! Francien en Diny hebben het idee opgevat om vanaf november 2018 één keer per maand op vrijdagavond een interne mixcompetitie te organiseren.

Deze interne competitie lijkt op de externe competitie, alleen dan tussen de competitieteams van onze eigen club. De bedoeling is dat je een eigen competitieteam opricht bestaande uit minimaal 2 dames en 2 heren. Er worden dan 4 wedstrijden gespeeld (1x HD, 1x DD en 2x Mix) waarbij de regels voor de externe competitie gelden.

Je kunt jouw eigen huidige competitieteam opgeven.  

Omdat de interne mixcompetitie uiteraard voor iedereen toegankelijk moet zijn, is de range 6.0-7.0 te hoog.

Daarom zullen we dit adagium ook nu uitdragen: schrijf je lekker in als team!!!!!! Ben je 5.0 of 9.5, gewoon inschrijven!!!! Mochten de verschillen uiteindelijk te groot zijn, gaan we gewoon in overleg met betreffende teams en gaan we mogelijk schuiven om het eerlijk te laten verlopen. Komt goed!!

Gezelligheid en plezier staat op de voorgrond!!

Francien Schepens en Diny van Staveren verzorgen de hapjes die avond. We vragen € 1,00 per persoon per avond af te rekenen op de avond zelf. De avonden zijn ook al gepland:

-          Vrijdag 9 november 2018

-          Vrijdag 14 december 2018

-          Vrijdag 11 januari 2019

-          Vrijdag 8 februari 2019

-          Vrijdag 22 maart 2019

De kampioen mag zich kronen tot de eerste kampioen interne mixcompetitie 2018/2019 en krijgt een bon van één van onze sponsoren.

Meedoen is uiteraard voor de gezelligheid en sportiviteit. Geef je dus op bij cien.schepens@gmail.com en dinyvervloet@hotmail.com met de namen van de deelnemers per team.

Namens de Technische en Evenementencommissie

Francien en Diny

« Terug

» Nieuws archief