Nieuws

Kerst Mix toernooi

Geacht Smashing lid,

Hoewel er nog vele activiteiten plaats vinden  (herfst toernooi, interne competitie, externe competitie, sinterpubquiz) nadert het einde van het jaar. Dat betekent ook, dat één van de sfeervolste activiteiten van het jaar er aan komt:

Het Kerstmixtoernooi

In gezellige sfeer gaan we weer tussen de kerstbomen tennissen en genieten van lekkere hapjes in het weer prachtig opgetuigde paviljoen. De inschrijving is inmiddels geopend. Het toernooi wordt gehouden vanaf zondag 16 december en feestelijk afgesloten op vrijdag 28 december. Van alle deelnemende koppels dient minimaal één persoon uit Best te komen of bij één van de Bestse tennisclubs lid te zijn. Het spreekt voor zich dat alleen mixen zich kunnen inschrijven. De deelnemende koppels worden op actuele rating ingedeeld in poules van 4 of 5. Er vinden geen finales plaats, maar zo veel mogelijk speelt iedereen vrijdag 28 december, zodat dit een soort van finale avond wordt.

Let op: Het aantal deelnemende koppels is gesteld op 60. De eerste twee edities zaten we vol, dus wacht niet te lang met inschrijven. Inschrijven kan op mijnknltb.nl. De inschrijving sluit op 9 december.

Met sportieve groeten,

Jolanda, Roland, Niki, Wim, Linda en Marcel

« Terug

» Nieuws archief