bediening baanverlichting

23 december 2020


Beste Leden,  

Zoals wellicht al bemerkt heeft onze baanverlichting een upgrade gekregen. Alle ledverlichting is vervangen/gerepareerd en de knoppenkasten, zowel binnen als buiten zijn vervangen door een tablet bediening geplaatst naast het afhangschem voor de banen.  

Uitleg bediening baanverlichting:  

De baanverlichting is in te schakelen in de tijdzone 16:00 uur en 23:00 uur, buiten deze tijdzone is de baanverlichting niet in te schakelen.  

Op het tablet is een overzicht van onze banen te zien, door te klikken op het betreffende banenblok kan de verlichting worden ingeschakeld. Na klikken op het banenblok verschijnt er een popup menu. In de menu zijn de volgende opties beschikbaar:  

Orientatie / Training / Wedstrijd  

Normaal gesproken wordt de optie Training gebruikt. Door het klikken op de optie Training zal de verlichting van de banen ingeschakeld worden.

De optie Wedstrijd wordt gebruikt bij wedstrijden voor de competitie of bij toernooien. De optie Wedstrijd is beveiligd met een pincode. 

De optie Orientatie is bedoeld om de banen beperkter te verlichten waarop niet wordt gespeeld.  

Als de verlichting is ingeschakeld, dit kan enkele seconden duren, zal het betreffende banenblok oplichten en is de verlichting aan. Dus heb geduld en druk niet weer op het banenblok als de verlichting niet direct inschakelt.  

Uitschakelen gebeurt met de optie Uit. Klik op het banenblok en klik in het popup menu op de optie Uit. De verlichting wordt dan uitgeschakeld.     

accommodatiecommissie,  Niko Benz

Nieuwscategorieën