Herfsttoernooi

19 augustus 2019


  Op zondag 3 november 2019 vindt het jaarlijkse (eendaagse) “Herfsttoernooi” plaats.    

De dag zal in het teken staan van “De Seizoenafsluiting”.  

De meeste competities en toernooien liggen achter ons……maar iedereen is natuurlijk nog in topvorm en gretig genoeg om de laatste prijzen van het seizoen te willen pakken!  

Prijzen? Prijzen? Natuurlijk staat de dag traditiegetrouw vooral in het teken van ontspanning en plezier (al wordt er bij de indeling ook wel een beetje gekeken naar speelsterktes) ………………………..maar aan het einde van het seizoen worden toch de prijzen verdeeld!!  

Enkele van de die dag te winnen prijzen:

● Most valuable player of the year 2019 (drie maal raden……….)            

●  Life time achievement award           (eigenlijk al bekend……)            

●  Fair Play award            

● Most valuable player of the day             

● Talent of the year (winnaar al bekend, moet alleen wel inschrijven..….)            

● Pech Bird of the year…….  

Je wordt deze dag om 12.30 verwacht en de prijsuitreiking is gepland om 17.15.  

De organisatie wordt serieus aangepakt (er wordt zelfs iets te eten geregeld tijdens de prijsuitreiking) en je hebt hééééééééééél veel de tijd om je op te geven; dus ik reken op massale belangstelling.  

Maar VOL = VOL dus verzeker je zo snel mogelijk van een startbewijs door je op te geven via email:                                                              [email protected]  

Hier kun je o.a. ook met eventuele vragen, opmerkingen, wensen, voorkeuren, dieetwensen, commentaren, tips, meningen maar ook voor de spelregels en het toernooireglement terecht.  

Er is wel 1 “maar”……….  

Ik ga mij echt gedragen maar ik heb het Bestuur van Smashing wel beloofd dat ik iedereen die niet een hééééééééél klein beetje tegen (Haagse) humor kan zou adviseren thuis te blijven: het moet immers vooral voor iedereen een leuke dag worden.  

Rest mij nog Marcel Jongen te bedanken voor alle jaren die hij het herfsttoernooi organiseerde; dit  jaar lekker alleen meedoen Marcel!!  

Tot 3 november!!  

André Kalsbeek    

Nieuwscategorieën TE-commissie