Nederland gaat op slot

14 december 2020


 

Nederland gaat op slot. Dit waren de woorden van premier Rutte. Voor onze tennissport betekent dit dat we weer teruggaan naar de situatie van woensdag 4 november jl. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen per baan. Dit geldt voor (vrij) tennissen en trainingen. 

Dit betekent tot 19 januari 2021 as. maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) op één tennisbaan. Geen dubbelspel. Alleen enkelspel is toegestaan voor de komende 2 weken. 

Wat als ik al een baan heb gereserveerd de komende 2 weken? 

Als je reeds een baan hebt gereserveerd voor het dubbelspel dan verzoeken wij je om deze reservering te annuleren. Als er behoefte is om een enkelspel te spelen dan kan men direct een nieuwe reservering plaatsen met inachtneming dat er max. 2 personen een baan bezetten. Wij hopen op jullie medewerking en begrip. 

Over de invulling van de tennislessen worden cursisten geïnformeerd door de tennisleraar. Ook hier geldt maximaal 2 volwassenen per baan. De lessen worden verzorgd op baan 3 en 4 en niet op overige banen. 

Voor dringende zaken of vragen kunt u ons bereiken via [email protected] of op 06-54995780. 

Het Bestuur 

Nieuwscategorieën