Opening bar en terras per 1 juli a.s.

28 juni 2020


Beste leden,  

Het clubhuis en terras mag weer open!! Vanaf 1 juli a.s. wordt er weer geschonken om de dorst te lessen na een intensief partijtje tennis.

Uiteraard dient iedereen zich nog aan de 1,5 meter maatregel te houden en dat betekent dat ons clubhuis enigszins is aangepast. Zo zijn onder andere enkele tafels gesplitst. De 2 lange tafels blijven weliswaar staan, echter het aantal stoelen aan die tafels is verminderd.

Als iedereen zich zowel binnen als buiten aan die 1,5 meter houdt en net voor vertrek ook nog even de stoelen en tafels reinigt met de aanwezige wipes is ons clubhuis Corona-proof.

In ons clubhuis worden nog enkele protocollen opgehangen waarop je kunt zien wat we van jullie als lid verwachten in het clubhuis en terras.  

We zullen het allemaal samen moeten doen en jullie hebben de afgelopen tijd bewezen dat jullie je aan de protocollen houden. We zijn ook heel erg blij dat het clubhuis weer open mag en als iedereen zich aan de maatregelen houdt, zal dit zeker zo blijven.

Daarnaast geldt het volgende:

-  Voor ALLE leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben op de baan. Tijdens trainingen en in het spel bij wedstrijden hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Dus in een rally bij een dubbel geldt de 1,5 meter afstand niet, maar een high five en handen schudden en eventueel innig zoencontact doen we nog even niet. Een toezichthouder voor de jeugd is ook niet meer nodig.

-  Voorafgaand en na afloop van tennissen dienen spelers van 19 jaar en ouder wél 1,5 afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in het clubhuis en op het terras.

-  Onze kleedkamers en toilet- en douchevoorzieningen zijn weer open vanaf 1 juli.

-  Toeschouwers zijn weer welkom op ons tennispark, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter regel.

-  Wedstrijden, toernooien en evenementen zijn weer toegestaan, dus schrijf je vooral in voor de toernooien bij andere clubs om ervaring op te doen en je voor te bereiden voor ons eigen grandslam (de clubkampioenschappen). In september zullen onze eigen clubkampioenschappen worden gehouden.  

We hebben er weer zin in!!! Schrijf je in voor onze bardiensten. We hebben jullie nodig om het clubhuis en terras open te houden!! Dit doe je via de ClubApp. Via het icoontje club (huisje) en diensten kun je direct zien waar we nog vrijwilligers zoeken. Een aantal leden heeft dit reeds gedaan. Super!

Tenslotte vragen wij onze leden s.v.p. allemaal je eigen verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van de hygiënemaatregelen en de 1,5 meter afstand. We doen het allemaal samen en zo houden we elkaar gezond.  

Namens het bestuur

Roland Meulen

Voorzitter TV Smashing ‘89

Nieuwscategorieën