TV Smashing’89 kiest voor Alex Blommers (YouSports)

02 december 2020


TV Smashing’89 kiest voor Alex Blommers (YouSports)

Bij TV Smashing’89 gaan tennisplezier en tennisprestaties hand in hand. Onze 10 banen zijn gedurende de week volop bezet met recreatieve sporters, maar in diezelfde week wordt er ook nog lesgegeven aan meer dan 150 leden! Van jong tot oud en iedereen op zijn/haar eigen niveau. Dat vraagt om professionaliteit en continuïteit. En dat zijn ook de twee voornaamste redenen geweest om vanaf april 2021 de samenwerking te starten met YouSports. In de persoon van Alex Blommers (een onder tennissers bekende Bestenaar) krijgt Smashing’89 hiermee een vaste én ervaren tennistrainer. Daar wordt iedereen beter van!  

Over Yousports
Na ruim 12 jaar werkzaam geweest te zijn bij een tennis detacheringsbureau richtte Sander van Asten eind 2018 YouSports op. ”Dagelijks bezig zijn met datgene waar je hart ligt is toch het mooiste wat er is!?” Datgene is op de eerste plaats het verzorgen van tennislessen op tennisverenigingen voor alle leeftijden op elk niveau zowel prestatief als recreatief.  Naast het geven van tennislessen adviseert en ondersteunt YouSports verenigingen en trainers met als doel de sport te promoten en te blijven ontwikkelen.   Wij zijn verheugd dat YouSports in de persoon van Alex Blommers vanaf April 2021 de tennislessen bij Smashing ’89 gaat verzorgen. Hieronder stelt Alex zich aan jullie voor:    

Over Alex Blommers  
Ik ben 51 jaar en woon in Best samen met Marloes en 2 kinderen, Lars en Floor. In mijn jeugd ben ik altijd veel met sport bezig geweest. Voetbal en tennis waren mijn sporten. Ik heb mijn tennistrainers licentie A en B behaald op het Cios in Sittard. Na mijn opleiding ben ik meteen in april 1991 begonnen met lesgeven bij Valkencourt in Valkenswaard en bij het VTC in Best. Vanuit deze organisaties heb ik bij meerdere clubs lesgegeven in de regio Best en omstreken. In 1998 ben ik fulltime naar het VTC Best gegaan waarbij ik het lesgeven combineerde met de organisatie van de verschillende activiteiten in de tennishal. Ik ben blij dat ik vanaf april bij jullie aan de slag kan om mijn kennis en ervaring met jullie te delen. Tot snel op de tennisbaan        

Nieuwscategorieën