Viva Mexico

26 maart 2023


 In 2022 was er Viva Mexico, het feest waarmee Smashing’89 haar leden een sportieve en gezellige dag aanbood om het coronatijdperk uit te zwaaien én om de winnaars van de verschillende in- en externe competities te huldigen…..…….waarna het nog heel lang onrustig bleef……..  

Een evenement dat vraagt om een versie “2.0”; Viva Mexico Con Amigo zal dit jaar op zaterdag 1 juli  worden gehouden. De flyer zie je onder de tekst.  

De deelnemers worden rond 12.15 verwacht, het toernooi start om 12.45 en eindigt om 17.00. Tussendoor is er een – korte - quiz (met prijzen uiteraard!) en direct na afloop van het toernooi volgt de prijsuitreiking én de huldiging van de kampioenen van de verschillende in- en externe competities…….én het eten…….én de live (!) muziek……

Een Mexican food truck zal het eten verzorgen; geheel in stijl dus.  

De opzet is dit jaar wel iets anders. Wij hebben het hele park tot onze beschikking en op basis van het gezegde “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” kunnen leden deze keer ook een introducé meenemen, voor het toernooi en/of de “after party”. (Minimaal 1 x als koppel samen spelen is gegarandeerd; daarna bestaat de mogelijkheid van andere combinaties.)  

Het evenement staat ook deze keer in het teken van een goed doel: Stichting WensAmbulance Brabant: Ieder mens heeft een laatste wens - WensAmbulance Brabant   

Deelname bedraagt (zowel voor leden als introducees) € 12,50, p.p., eten inbegrepen.  

Inschrijven (individueel of als koppel) kan uitsluitend via het emailadres:   vivamexicoconamigo@gmail.com   (Neem even contact met de organisatie op als je niet binnen 3 dagen een bevestigingsmail ontvangt.)  

Ook al hebben wij dit jaar meer banen tot onze beschikking; de zeer enthousiaste reacties op “versie 2022” en de komst van introducees maken ook dit jaar dat “VOL” weer “VOL” is.   Viva Mexico Con Amigo wordt ook dit jaar weer georganiseerd door:   Team ON (22:12) (Interne Mix Team Competitie)  

Steffie Scheepens

Iris van de Loo

Eva Staps

Joost Swinkels

André Kalsbeek   

Nieuwscategorieën