Woensdag 22 mei om 20.00 uur extra ledenvergadering

07 mei 2019


Beste leden, 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 28 februari jl. hebben we jullie geïnformeerd over de plannen voor het renoveren van de keuken en de kleedkamer van de heren voor dit kalenderjaar. Een aantal zaken in ons paviljoen is na 26 jaar écht aan een opknapbeurt toe. De renovatie van de kleedkamer van de dames staat voor volgend jaar gepland. 

Inmiddels is de accommodatiecommissie, onder leiding van Niko Benz en ondersteuning van Paul van den Hout, reeds zo ver gevorderd met de voorbereidingen en de prijsonderhandelingen met een aannemer dat na de bouwvak met de uitvoering van de werkzaamheden zou kunnen worden begonnen. 

Wij willen jullie dan ook uitnodigen voor een extra Algemene Leden Vergadering op woensdag 22 mei as. om 20:00 uur in ons clubhuis. Tijdens deze bijeenkomst zal het bestuur de plannen presenteren van de renovatie en haar leden toestemming vragen voor de uitvoering daarvan. 

Mocht jij vooraf vragen hebben dan kun je deze mailen naar [email protected] . We kunnen dan die vragen direct meenemen in onze presentatie. 

Wij hopen deze avond op een grote opkomst. Het is voor alle leden belangrijk dat we ook in de toekomst op een duurzame manier gebruik kunnen blijven maken van de faciliteiten op ons tennispark. 

Bestuur tennisvereniging Smashing’89

Roland Meulen

Voorzitter

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 499 395 767

Gildelaan 4

Gildelaan 4
5684 EZ Best