Sponsors

Club Sponsors

Toernooi.nl
Toernooi.nl
De website met alle informatie over toernooien, ontwikkeld door Visual Reality.

Hoofdsponsors

de jongh verzekeringen
de jongh verzekeringen
Eerlijk is eerlijk, verzekeren is nu niet iets waar u als klant blij van wordt. Het roept wellicht denkbeelden op zoals ingewikkeld, saai, vervelend, verplicht en duur.

Er zijn leukere dingen in het leven dan stilstaan bij risico’s, verzekeren, hypotheken en al dat soort zaken. En wij vinden dat u juist moet genieten van de mooie dingen in het leven. Wij vinden eigenlijk dat u zich helemaal niet hoeft te bekommeren om dat soort, laten we eerlijk zijn, saaie zaken. Wij zijn ervan overtuigd dat u liever heeft dat iemand anders dat voor u regelt.

Bij de Jongh verzekeringen vinden wij het belangrijk te weten wie onze klanten zijn, te weten wie u bent. Wij willen graag weten wat u leuk vindt, wat uw hobby’s zijn, hoe uw leven en gezin eruit zien en waar u woont. Als wij weten wat uw situatie is, dan weten wij wat uw risico’s zijn en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat u zich daar niet om hoeft te bekommeren. Dat doen wij namelijk voor u.

Wij nemen al uw werk uit handen. Wij regelen uw financiële zaken, houden u op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en trekken aan de bel als er iets speelt wat voor uw situatie van belang is. Wij zorgen voor de juiste, bij u passende, hypotheek en maken een analyse van uw huidige financiële situatie (en hoe deze er in de toekomst uit ziet). En als u wilt, dan verzorgen we ook uw belastingaangifte. En ja, natuurlijk hebben wij ook een super goed verzekeringspakket. Mocht er schade zijn, dan helpen wij u meteen!
de wit
de wit
best golf
best golf
tradekar
tradekar
Wie of wat is TRADEKAR:

Een professionele inkoopfirma, die in 1983 is opgericht.

Belangrijk zijn fietsendragers op de trekhaak onder de merknamen Pro-User, Spinder en enkele private labels. De Pro User Diamant is al 4 keer
uitgeroepen tot beste koop.

Caravanmovers en accessoires onder de merknaam Enduro worden wereldwijd afgezet.

De producten van Tradekar zijn oa. verkrijgbaar bij vele caravandealers en fietsenspeciaalzaken.

Voor meer informatie en verkooppunten kijk naar: www.enduro-europe.eu / www.pro-user.eu / www.spinder.com
't boshuys
't boshuys

Sponsors

Dit zijn onze sponsors

Vrijetijdscentrum
Vrijetijdscentrum
Vrijetijdcentrum
De Maas 6
5684 PL Best
0499-397297
info@vrijetijdscentrumbest.nl
Wijnhuis
Wijnhuis
will de kruijff
will de kruijff
bestfit
bestfit
Motivatie is niet alleen zeggen dat je iets wilt gaan doen, motivatie is iedere keer weer actie ondernemen en bezig zijn met het behalen van resultaat. Laat je niet wijsmaken dat resultaten behalen makkelijk is, dat is het namelijk niet. Persoonlijke aandacht, structuur en de combinatie van de juiste training en voeding zijn onmisbaar. BEST FIT biedt jou deze aandacht! Om te zorgen dat je gemotiveerd raakt en blijft, ook als je even je doelen uit het oog verliest, of gewoon wanneer je het druk hebt of na de vakantie weer gaat beginnen. De professionals van BEST FIT zijn jouw stok achter de deur!
kleurenkamer
kleurenkamer
simon
simon
van happen
van happen
drieadvies
drieadvies
cafe heuvelhof
cafe heuvelhof
bart vogels
bart vogels
Foudraine optiek
Foudraine optiek
liho
liho
bikebest
bikebest
drukkerij best
drukkerij best
dieder
dieder
kemkens
kemkens
hagu
hagu
stabel
stabel
best intermediair
best intermediair
vullings
vullings
pluk
pluk
Louwers
Louwers
chiroparticie
chiroparticie
VDB taxaties en advies
VDB taxaties en advies
bakkerij bekkers
bakkerij bekkers