bardienst algemeen

OBardienst:

De exploitatie van de bar wordt geregeld door de barcommissie.De bar wordt per bardienst bemand c.q. bevrouwd door twee vrijwilligers.

Dankzij deze bardienstvrijwilligers  is de kantine open en  kunnen de prijzen voor consumpties betaalbaar blijven!

Hoe meer leden zich opgeven voor het draaien van bardienst, hoe gemakkelijker het wordt om de bardiensten in te delen. Je draait bardienst met zijn tweeën, indien je dat wilt kun je je ook met zijn tweeën opgeven. Er zijn duidelijke instructies en checklists. Nieuwe vrijwilligers krijgen een uitgebreide instructie, ook worden zij in principe de eerste keren ingedeeld met iemand die al meer ervaring heeft.

Opgeven bardiensten.

Gebruik ClubApp 

We gebruiken hiervoor de ClubApp. Omdat je die altijd met je meedraagt op je telefoon, is het een hele handige manier om  op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Maar ook de nieuwe manier voor het zelf inplannen van je bardienst of het zoeken van een tennismaatje. En in de toekomst voor het afhangen van een baan.  

Hoe te installeren (eenmalig)

Klik op https://app.knltb.club/apps/KNLTB en vervolgens op het logo van Appstore (voor IPhone/IPad) of van Google Play (voor Android telefoons/tablets). 

Log in (ook 1x): heb bij de hand je bondsnummer, je wachtwoord (gebruik je ook voor toernooi.nl) en je e-mail. Weet je je wachtwoord niet, klik op “wachtwoord vergeten”. Volg de instructies.  

Bardiensten

De bardiensten worden door iedereen zelf ingepland. Voordeel: je bepaalt zelf welke datum jou het beste schikt en dit scheelt ook werk voor vrijwilligers. Als je een vaste persoon hebt met wie je dat wilt doen, stem eerst even af en geef je dan op.

Door wie?

Liefst door alle senioren, dan hoeft iedereen maximaal 1x per jaar! Voor nieuwe leden is het inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Geef jij je ook op? Veel handen maken licht werk! Je weet niet hoe zo’n bardienst moet? Geen zorg, we zorgen voor wat extra begeleiding waar nodig.  

Hoe?

Geef je bardiensten zo spoedig mogelijk op, zodat we tijdig de planning rond hebben:

  • Scroll in de app bij “Club” naar beneden
  • Klik op “Dienstenplanner”
  • Klik op een datum
  • Klik op een Bardienst waar nog geen naam bij staat
  • Klik op “Inplannen”

Geen app? Klik dan op https://mijn.knltb.club/. Zo kan je ook je bardienst inplannen.