Meer plezier in tennis door tennisles.

Iedereen die lid is van T.V. Smashing ’89 is van harte welkom om tennislessen te volgen bij T.V. Smashing ’89. De lessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kunt tennissen. Er zijn 2 lesperiodes per jaar met lessen van 60 minuten. Er start een lesperiode rondom maart/april en er start een lesperiode rondom september/oktober

Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij T.V. Smashing’89 zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. De lessen worden verzorgd door de professionele en ervaren trainers van YouSports die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken.

Groepstrainingen
Lekker aan je tennisspel werken in een gezellige groep mensen van vergelijkbaar niveau dit kan in door in groepen van 6 of 8 personen te trainen. Een training duurt 60 minuten en is te volgen op maandag t/m vrijdag tot 19:00 uur.  

Privé trainingen
Wanneer je op zoek bent naar meer individuele aandacht, heel specifiek wilt werken aan bepaalde aspecten van je spel of gewoon graag nog sneller beter wilt worden, dan kun je kiezen voor privé trainingen. Een privétraining kan worden gevolgd door maximaal 2 personen.  

Betaling
De lestarieven staan op het inschrijfformulier en inclusief btw, gebruik van tennisballen, tennisbaan en eventueel overige materialen. Bij mindere deelnemers per les kan in overleg het lesgeld en/of aantal lessen naar rato aangepast worden. Rekeningen worden 1 week na aanvang van de lessen via de mail verstuurd.   

Klik hier voor inschrijven voor de voorjaarstraining  2024 

2022 Smashing - Inschrijfformulier Jeugd-Plus-Trainingen.docx 2022 Smashing - Aanmelding competitie en JPT.docx Data najaar winter 2023-2024 smashing.pdf Lesreglement TV Smashing 89 tennistraining najaar winter 2023-2024.pdf