Alles wat je wilt weten over onze competities

Najaarscompetitie (Competitie 2022)

Dit jaar wordt er weer een normale Najaarscompetitie gespeeld. Dat betekent dat er niet om promotie/degradatie wordt gespeeld en de competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde en niet op basis van teamrechten. Met ingang van 2022 wordt het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen. Er wordt niet om en om gespeeld gezien het aantal beschikbare dagen dat de KNLTB heeft. (voor meer informatie hierover ; KNLTB Najaarscompetitie 2022: van 7 naar 5 speeldagen | Verenigingen (centrecourt.nl)).

Dit houdt in dat we veel minder teams op de vrijdagavond kunnen plaatsen dan nu!

Iedereen kan zich met een team inschrijven tot en met 6 juni 2022. Je kunt deze keer maar in 1 team ingeschreven worden. Verder zouden we aan de kleinere teams willen vragen of zij samen kunnen gaan met een ander klein team. We merken dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van invallers. Wellicht biedt het vergroten van je team hiervoor een oplossing. Tegelijkertijd scheelt dit ook in het aantal teams op vrijdagavond. Als laatste willen we iedereen ook op andere speeldagen wijzen. Wellicht past een andere dag ook bij je team!

We willen proberen om iedereen die wil ook te kunnen laten spelen.

We zien jullie inschrijving graag tegemoet!  

speeldata

Voorjaarscompetitie 2022

We kunnen weer inschrijven voor de externe competitie voor het voorjaar 2022!!

Bijgevoegd het inschrijfformulier dat voor 1 januari aan ons geretourneerd moet worden.

De KNLTB heeft besloten om de VRIJDAGAVOND competitie om de week te spelen met 5 wedstrijden in totaal. De ene week de gemengde teams en de andere week de herendubbel en damesdubbel teams. Wij hopen dat we hierdoor meer teams kunnen plaatsen op de vrijdagavond en geen teams meer teleur hoeven te stellen.

Gelet op voorgaande jaren/inschrijvingen hebben we het bestuur om advies gevraagd. Er is besloten dat wanneer er meer inschrijvingen dan plaatsen zijn, er geloot zal gaan worden. Nadere details over een eventuele loting zullen nog worden uitgewerkt.

Inschrijven alleen door onderstaand inschrijfformulier (Word of PDF) ingevuld te retourneren naar [email protected]  (een exemplaar per team). Geen apps, foto’s of losse mededeling via email.

Inschrijven voor 1 januari 2022!  

Aanbod

Speeldata

COMPETITIE TEAMINSCHRIJVING-Najaar 2022.doc