Onze bar; gezellig en goedkoop!

 

Onze vereniging en dus ook onze bar wordt gezellig gemaakt door onze vrijwilligers. Stuk voor stuk mensen met een warm hart voor de club. Juist omdat we werken met vrijwilligers achter de bar, hoeven we geen commerciele consumtieprijzen te hanteren. Dat scheelt een flinke slok op een gezellige borrel. 

 

Wist jij dat 80% van onze bardiensten
worden 'gedraaid' door 20% van onze leden...

Deze verdeling kan en moet beter. Als we allemaal willen profiteren van een voordelige borrel, dan willen we ons daarvoor toch ook allemaal inzetten? En laten we eerlijk zijn, ook achter de bar is het heel gezellig! Dus aarzel niet, het is eenvoudig (te leren) en met één dienst per lid per jaar is ons clubhuis het hele jaar door open. Dus...

 

Plan nu jouw bardienst!

Met behulp van de KNLTB-app plan je eenvoudig zelf je bardienst. Je bepaalt zelf welke datum jou het beste schikt. En als je een vaste persoon hebt met wie je achter de bar wilt staan, stem het dan eerst even onderling af en geef je dan samen op. 

 

Bardienst verzetten?

Mocht je op de datum die je hebt ingepland voor de bardienst toch niet kunnen, dat kan natuurlijk, vraag dan iemand (18+) om je bardienst over te nemen. Graag een bericht naar [email protected], zodat we dit in de planning kunnen verwerken.