Wij gaan voor een 10  met 10 banen!

 

Ons complex beschikt over 10 verlichte kunstgras banen die dagelijks toegankelijk zijn van 8.00 - 23.00uur. Om de banen in vorm te houden, worden deze periodiek onderhouden en vragen wij onze leden om er 'netjes' mee om te gaan. Je mag daarom niet roken en niet eten op de baan. Verder vragen wij iedereen op gepaste tenniskleding, met kunstgrasschoenen te dragen. Zo kan iedereen maximaal genieten!

 

Handig om te weten:

 • Afhangen van je baan
  Leden kunnen online of via de KNLTB-app een baan reserveren/afhangen. Wil je niet online reserveren dan kun je in ons clubhuis gebruik maken van het afhangbord.
   
 • Verlichting
  Alle banen zijn voorzien van verlichting (per twee banen geschakeld) die door de spelers zelf aan/uit geschakeld kan worden.  Bediening van de lampen kan geschieden door het knoppenkastje bij het afhangbord. Indien er geen spelers meer na je komen, schakel de verlichting dan uit om stroomkosten te beperken. In het kader van de geldende gemeenteverordeningen worden de lampen om 23.00 uur automatisch uitgeschakeld.

 • Tennissen met slecht weer
  Ook onder bepaalde weersomstandigheden kan er niet worden gespeeld, bijv. na zware regenval zolang er nog plassen op de baan staan. In de winter kan er wel gespeeld worden bij kale vorst maar niet bij sneeuw, ijzel of dooi. Verwijderen van sneeuw kan de mat beschadigen en bij ijzel breken bij betreding de vezels waarop ijs zich heeft afgezet. Raadpleeg bij dit soort weersomstandigheden de website, indien daartoe aanleiding is wordt deze iedere dag rond 18.00 uur geactualiseerd (de banen worden dan een paar maal per dag gekeurd). Neem je verantwoordelijkheid in deze en ga niet voor eigen rechter spelen. Het gaat immers om het behoud van onze banen.