T.V. Smashing ‘89 is een club van, voor en door leden!

 

Onze vereniging is opgericht in 1989 en telt momenteel zo'n 800 leden die zich inzetten om samen in een prettige en sportieve sfeer te kunnen tennissen. Dat merk je als je ons park oploopt, dat merk je op de banen én dat merk je in ons moderne clubhuis. 

Leuk om te weten is dat ons clubhuis onlangs (mede door de inzet van onze sponsoren) nog werd voorzien van een nieuwe keuken, nieuw sanitair en nieuwe kleedkamers. We doen het samen en daar zijn we trots op!

Onze bar; gezellig en goedkoop!

Na een heerlijk potje tennis even gezellig bijkletsen in het clubhuis; het kan! En omdat ons barpersoneel bestaat uit eigen leden, kunnen we de consumptieprijzen laag houden. Zo hoeft een gezellig avondje niet duur te zijn! Wil je meer weten over onze bar en bardientsen kijk dan eens hier

 

Handig om te weten:

Openingstijden clubhuis:  
maandag t/m vrijdag van 19.30 – 23.00 uur,
op zondag van 10.00 – 13.30 uur.      

Tijdens activiteiten als het open toernooi of clubkampioenschappen is het paviljoen open tot 15 min nadat de laatste speler van het veld komt of, indien van toepassing, tot 1 uur na de prijsuitreiking.   

 

Huisregels

  • Alle leden dienen zich te houden aan de geldende horecavoorschriften en richtlijnen zoals door het bestuur vastgelegd in het reglement voor de uitvoering van de drank- en horecavergunning.  
  • Aan leden onder 18 jaar wordt geen alcoholhoudende drank verkocht. Bij twijfel over de leeftijd wordt naar een legitimatiebewijs gevraagd. Geen legitimatie is geen verkoop. Er wordt ook geen alcohol geschonken aan begeleiders van de jeugd tijdens het uitvoeren van hun functie en personen die fungeren als chauffeur bij het vervoer van spelers.   Tijdens specifiek voor de jeugd georganiseerde evenementen wordt er geen alcohol verkocht.  
  • Het is verboden te roken in het paviljoen.  
  • Niet tennisspelende kinderen beneden de 12 jaar worden alleen onder begeleiding van ouderen op het complex toegelaten. Tennisspelende ouderen die kinderen meebrengen, zijn verplicht voortdurend toezicht op hun kinderen te houden en ervoor te zorgen dat geen overlast voor andere gebruikers van het tenniscomplex ontstaat.  
  • Fietsen en bromfietsen moeten geplaatst worden op het daarvoor ingerichte gedeelte van het tenniscomplex.  
  • Honden zijn, mits aangelijnd, toegelaten op het complex, echter niet op de banen.