Sportiviteit en gezelligheid

 

Interne (winter)Competitie:

 

Er is weer een nieuwe indeling gemaakt voor de INTERNE winter competitie 2022, dit betekent dat deze te zien is via de site van Smashing'89 en ook op papier in de oranje map in het clubhuis.  

Omdat het alweer een tijdje geleden is dat de interne gespeeld is heb ik hier, als opfrissertje, nog wat weetjes over de interne competitie.

Iedereen die zich ingeschreven heeft wordt ingedeeld in poules en je bent zelf verantwoordelijk voor het contact leggen en inplannen van de wedstrijden. Er wordt gespeeld om maximaal 2 sets en bij de stand 6-6 wordt er een tiebreak gespeeld.   

Na afloop van de wedstrijd kun je de uitslag (met de namen van de spelers) mailen naar: [email protected] of ouderwets met een pen noteren in de welbekende oranje map die in het clubhuis ligt.

Deze interne winter competitie zal worden gespeeld van 25 april 2022 t/m 26 oktober 2022, dus je hebt ruim de tijd om alle wedstrijden te spelen.

Deze competitie telt niet mee voor je KNLTB Ranking.  En….het gaat er niet om hoe hard je kunt slaan, maar om hoeveel je kunt retourneren.

Veel tennisplezier,

https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=B0E6DC3C-482C-4C59-A5DA-F61538F2EEDC

Interne Mix teamcompetitie op vrijdagavonden

Lees in de bijlage alles over de interne mix teamcompetitie

captainsbriefing IMTC 2021 2022.pdf