Sportiviteit en gezelligheid

 

Interne Competitie:

Nu het voorjaar is begonnen, hebben jullie vast zin in nieuwe wedstrijden. Hiervoor kun je je nog steeds inschrijven via de KNLTB Match app welke de vervanger is van de oranje map.

Na inschrijving krijg je via de KNLTB Match app iedere twee weken een wedstrijd voorgesteld in de laddercompetitie. Zo speel je weer eens tegen andere tegenstanders dan je vaste maatjes.

Je kunt op ieder gewenst moment in- en uitschrijven. In de bijgevoegde flyer vind je meer informatie.

Deze interne winter competitie zal worden gespeeld van 14 november 2022 t/m 30 april 2023, dus je hebt ruim de tijd om alle wedstrijden te spelen.

Deze competitie telt niet mee voor je KNLTB Ranking.  En….het gaat er niet om hoe hard je kunt slaan, maar om hoeveel je kunt retourneren.

Veel tennis plezier.

Interne Mix teamcompetitie op vrijdagavonden

De opzet van de IMTC is als volgt:  

● Je stelt zelf een team samen (waarna de teamcaptain de inschrijving regelt).

● Tussen de KNLTB najaars- en voorjaarscompetitie (maar wel tegelijkertijd met de KNLTB wintercompetitie) wordt de IMTC (5 x) op vrijdagavond gespeeld; aanvangstijd 19.00. De (voorlopige) speeldata zijn: 18 november, 9 december, 13 januari, 10 februari en 10 maart. Tijdens de Kerstmix- en Smashing89 Open toernooien wordt er niet gespeeld.

● Bij grote belangstelling zullen de teams over 2 poules worden verdeeld; 1 poule speelt op bovengenoemde data, de andere poule in de meeste gevallen de daaropvolgende vrijdag.

● Iedere speeldag regelt 1 team de hapjes (budget max. € 10 per team).

● Indeling zo veel mogelijk op sterkte. (Maar meedoen is belangrijker dan winnen; regelmatig worden er prijzen uitgereikt maar – bijna - nooit spelen resultaten daarbij een rol……). De invallersregeling is om die reden dan ook zeer flexibel;……. als er maar getennist kan worden.   

zie wedstrijd schema

Baanindeling 20222023_221017_115003.pdf Smashing Match app.docx