inplannen bardiensten

ClubApp 

Graag brengen wij de ClubApp nog een keer onder jullie aandacht. Omdat je die altijd met je meedraagt op je telefoon, is het een hele handige manier om  op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Maar ook de nieuwe manier voor het zelf inplannen van je bardienst of het zoeken van een tennismaatje. En in de toekomst voor het afhangen van een baan. 

Hoe te installeren (eenmalig)

Klik op https://app.knltb.club/apps/KNLTB en vervolgens op het logo van Appstore (voor IPhone/IPad) of van Google Play (voor Android telefoons/tablets).

Log in (ook 1x): heb bij de hand je bondsnummer, je wachtwoord (gebruik je ook voor toernooi.nl) en je e-mail. Weet je je wachtwoord niet, klik op “wachtwoord vergeten”. Volg de instructies. 

Bardiensten

Vanaf nu worden de bardiensten vanaf 1 januari a.s. door iedereen zelf ingepland. Voordeel: je bepaalt zelf welke datum jou het beste schikt en dit scheelt ook werk voor vrijwilligers. Als je een vaste persoon hebt met wie je dat wilt doen, stem eerst even af en geef je dan op.

Door wie?

Liefst door alle senioren, dan hoeft iedereen maximaal 1x per jaar! Voor nieuwe leden is het inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Geef jij je ook op? Veel handen maken licht werk! Je weet niet hoe zo’n bardienst moet? Geen zorg, we zorgen voor wat extra begeleiding waar nodig. 

Hoe?

Geef je bardiensten op voor 1 december a.s., zodat we tijdig voor het nieuwe jaar de planning rond hebben:

Scroll in de app bij “Club” naar beneden

Klik op “Dienstenplanner”

Klik op een datum

Klik op een Bardienst waar nog geen naam bij staat

Klik op “Inplannen”

Geen app? Klik dan op https://mijn.knltb.club  Zo kan je ook je bardienst inplannen. 

Je ontvangt altijd nog even een bericht vooraf, ter herinnering aan je bardienst. 

Bardienst verzetten?

Mocht je op de datum die je hebt ingepland voor de bardienst toch niet kunnen, dat kan natuurlijk, vraag dan iemand (18+) om je bardienst over te nemen. Graag een bericht naar [email protected], zodat we dit in de planning kunnen verwerken.